συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΕ

Έτοιμο σκυρόδεμα
Υλικά οικοδομών


Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1989 με έδρα την Κάρυστο, έχοντας ως στόχο να δραστηριοποιηθεί στον τοµέα της παραγωγής και διάθεσης έτοιµου σκυροδέµατος στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ευβοίας. Η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας σε συνδιασμό με τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς ώθησαν το 1995 την εταιρεία να δραστηριοποιηθεί στην εμπορία χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος, μονωτικών και λοιπών οικοδομικών υλικών, έχοντας ως στόχο να παρέχει στον πελάτη μια ολοκληρωμένη λύση στον χώρο της δόμησης.

Δείτε περισσότερα
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΒΕΕ

Αδρανή υλικάΗ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 2009 με έδρα την Κάρυστο, έχοντας ως στόχο να δραστηριοποιηθεί στον τοµέα της εξόρυξης, κατεργασίας και διάθεσης αδρανών υλικών στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ευβοίας.Η εταιρεία με τις συνεχιζόμενες επενδύσεις τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό έχει ήδη καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά και να αποτελεί τον βασικό προμηθευτή αδρανών υλικών πολλών επαγγελματιών του κλάδου στην Νότια Εύβοια.Δείτε περισσότερα
ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ

Κατασκευαστική εταιρείαΟ όμιλος ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ δραστηριοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια στην δημιουργία κατοικίων και επαγγελματικών χώρων με γνώμωνα τον συνδυασμό άρτιας κατασκευής και αισθητικής. Αναζητήστε στα ΝΕΑ ΕΡΓΑ ακίνητα προς πώληση και δείτε τα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ για να έχετε μια πιο εμπεριστατομένη άποψη για τη δουλειά του ομίλου απο το 1963 μέχρι σήμερα.

Δείτε περισσότερα
ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ

Υπηρεσίες διαμόρφωσης κήπωνΗ επιχείρηση ιδρύθηκε το 2009 από τον Περουλάκη Βελισσάριο, απόφοιτο του τμήματος "Ανθοκομίας Αρχιτεκτονικής Τοπίου" του ΑΤΕΙ Ηπείρου και έκτοτε ασχολείται με κατασκευή και συντήρηση κήπων, δημιουργία χώρων πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων. Επιδίωξη της εταιρίας αποτελεί πάντα η σωστή διαμόρφωση χώρων πρασίνου, με βάση την επιστημονική μας κατάρτηση και την κάλυψη των αναγκών του πελάτη. Η εταιρεία αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου τη μελέτη του χώρου σας, καθώς επίσης την κατασκευή και τη συντήρησή του.

Δείτε περισσότερα